Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Mozzila – HELP

Strana: 1 2

tomas.oxi (VIP) 29.6.2009, 21.32
    Nevíte proč mi mozilla některé stránky nezobrazí a napíše stránka nenalezena?Musim aktualizovat někdy i 3x...čím to je? Bdyžtak jak to nějak opravit :)...thx
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 29.6.2009, 22.03
    Jsi si jistej že je to v mozzile? Nejdřím bych doporučil otestovat i ostatní prohlížeče. Každopádně problém nebude nejspíš v prohlížeči, já bych se osobně přiklánel k ISP. ;-)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 29.6.2009, 22.04
    Souhlasím s Lugim, tohle nebude problém webového prohlížeče. To bude problém stability připojení.
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 29.6.2009, 22.06
    Možná by si mohl vyzkoušet i ping na google (třeba) aby jsi zjistil jestli se ti neztrácejí pakety.
    tomas.oxi (VIP) 29.6.2009, 22.36
    Jindy jsem problémy neměl až teď..nechápu
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 29.6.2009, 22.43
    No dobře tak máš vyzkoušeno jestli ti to dělá i například v opeře nebo internet exploreru?
    tomas.oxi (VIP) 29.6.2009, 22.55
    V IE skoro vůbec...ze 100 případu tak jednou :)...nejspíš chyba stránky a u mozilly to je fakt častý...
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 29.6.2009, 23.05
    No tak vyzkoušej > Start > Spustit > napsat CMD > vyzkočí příkazovej řádek a tem vepiš: ping -n XXX www.google.cz a dát enter. Za XXX si dosaď číslo, doporučuji min. 100 aby se z toho daly dělat závěry. Poté si okno minimalizuj a počkej než to dokončí, po dokončení se ti tam zobrazí statistika pro ping a o řádek níž je počt odeslanejch, přijatejch a ztracenejch. Hned za tim budeš mít uvedeno kolik je to %. Ideálně by to mělo vypadat takhle http://img222.imageshack.us/img222/6582/beznzvudwm.jpg

tomas.oxi (VIP) 29.6.2009, 23.26
    Otevřel sem si google.cz, ptoom příkazovej řádek do něj cmd a potom ping - n 100 www.google.cz a jen vyběhly nějaký věci a nic..nic jako na tvym screenu...
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 29.6.2009, 23.37
    Asi jsi mě špatně pochopil takže tady to máš s obrázkama :)

nejprve klikneš na toto:
    Obrázek

Vyskočí tohle a do toho zadáš cmd, poté stiskenš enter
    Obrázek

hned ti vyskočí níže uvedené okno a do něj napíšeš: ping -n 100 www.google.cz (samozřejmě odentruješ)
    Obrázek
    tomas.oxi (VIP) 29.6.2009, 23.44
    Hotovo..měl jsem to stejně akorát jsem udělal omylem mezeru před -n :-D

Výsledek: http://www.jpeg.cz/view-659_ping.jpg.html
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 29.6.2009, 23.51
    Hmm jediný je že chyba bude nejspíš v konfiguraci sítě nebo u ISP ale jelikož jsem unavenej a vůbec mi to nemyslí (jednou sem si takhle zformátoval 200GB:() se mi tim nechce dneska už zoobírat
    Vyzkoušej nainstalovat třeba google chrome a pokud to bude dělat i tam tak je to každopádně v síti a né u prohlížeče, taktéž můžeš vyzkoušet dát větší číslo místo toho 100 třeba si měl štěstí a zrovna to bylo ok...
    No nevim vyzkoušim poradit zejtra až budu v sobě mít aspoň litr kafe ;-)
    tomas.oxi (VIP) 29.6.2009, 23.54
    OK..tak díky :-D..jinak Google chrome nechci..mozila mi vyhovuje mam v ní i FireFTP a milion založek a odkazů uloženejch :)
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 29.6.2009, 23.56
    nn tam jde jen o to aby jsi to vyzkoušej jestli to dělá problémy, snažim se použít vylučovací metodu :)
    tomas.oxi (VIP) 30.6.2009, 0.01
    Tak nebo tak tu mozzilu používat budu :)..buď se to spraví nebo ne :-D..dá se to přežít zmáčknout jednou-dvakrát F5 :-D

A du spát už :-D

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server