Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Michael Jackson navždy odešel

Strana: 1 2 3

nemá obrázek
    khark (uživatel) 27.6.2009, 16.01
    Los Angeles - "Král" světového popu Michael Jackson byl dnes odpoledne s akutní srdeční příhodou naléhavě převezen na kliniku UCLA v kalifornském Los Angeles.

Tady byl po pokusech o oživení prohlášen za mrtvého. Podle serveru LA Times to potvrdili zástupci nemocnice. Zpěvák byl podle listu v komatu už při příjezdu na kliniku a lékaři ho nemohli zachránit.
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 27.6.2009, 16.32
    Když už kopíruješ zprávy, tak aspoň v správný čas ;-) zemřel včera, ne dnes. Jinak, mně je to celkem jedno. A jeden vtip, na který jsem si vzpoměl xD
    Letí Jackson v letadle plné děti.. najednou příjde pilot se dvěma padáky a povídá "Michale, letadlo je vážně poškozené, musíme rychle opustit letadlo, ale máme jen dva padáky" a Jakson se zeptá "A co děti?" P: "Ty můžem jebat" a Jakson "A stíháme to?" xD
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 27.6.2009, 16.58
    Popovej král co se chytal za..., no vy víte za co, asi už těm dětem ze začátku něco vzkazoval.:-)
    Ten to v hlavě neměl v pořádku, no viděli jste někdo černocha co by se nechal změnit na bělouše?
    Markís (moderátor) 27.6.2009, 17.05
    Zombie face. :D
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 27.6.2009, 18.47
    khark: Je úžasné že sis takhle spoměl.. A už jen kůli sobě by si to mohl nasat sám. 3-(

Jinak ani se nedivim že umřel v 50ti letech..
    tomas.oxi (VIP) 27.6.2009, 19.38
    Umřel na to, že si před nějakym vystoupenim dal prášek..a srce to neustálo..jinak se i diskutuje o tom jestli to neni fake...ta jeho smrt..
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 27.6.2009, 22.33
    Čest jeho památce:-D
    Aspire (uživatel) 27.6.2009, 22.42
    tomas.oxi: Přesně tohle jsme dnes probírali s pár lidma :-D Že prej to asi bude fake,a yb si lidi nakoupili jeho CDčka atd...aby dostal rpachy a pak udělm z mrtvích vstání.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 28.6.2009, 11.21
    Jestli je to pravda, nechť odpočívá v pokoji. :(
    Včera na rozlučáku jsme drželi minutu ticha, ne, že by ho někdo poslouchal, ale prostě to tak bylo. :yes:
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 28.6.2009, 13.28
    Mně je to v podstatě jedno,já ho neposlouchal. ;-)
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 28.6.2009, 15.07
    Nikdy sem ho neměl v lásce ale mám k němu respekt protože v dějinách hudby něco dokázal :)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 28.6.2009, 15.34
    Ještě že to schytal on a ne ozzy.:twisted:
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 8.7.2009, 22.24
    No tak byl to celkem borec, hlavně ty jeho pohyby byly good.
    tomas.oxi (VIP) 8.7.2009, 22.26
    Myslíš měsíční chůzi?:-D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 8.7.2009, 22.27
    Nevím jak se tomu říkalo, ale některé ty pohyby byly styl . :-P

Strana: 1 2 3

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server