|
Pajah (administrátor)
8.11.2009, 3.17
Mám zálusk na Sony Ericsson Xperia X10 (Rachael) s Androidem. Ještě se nikde neprodává, u nás bude dostupný asi až po novém roce. Výbava je opravdu pozoruhodná - 1GHz CPU, 4" dotykový displej, 8.1Mpx fotoaparát... A SE mám rád a jsem na něj zvyklý, proto bych rád dodržel tradici. |
|
Mikey (globální správce chatu)
8.11.2009, 13.25
Kolik ta sranda bude stát?Jinak teď v reklamě dávali taky myslím nějaký SE s 8 nebo 12 px foťákem teď nwm pak dotykový display atd.. atd.. |
|
Thend (uživatel)
9.11.2009, 18.58
Sony Ericsson by za ty ceny mohl dělat daleko lepší mobily s vybavením.Když si srovnáš nějaký SE s jinou značkou,tak si můžeš koupit za tu cenu,co má SE daleko lepší mobil. |
|
|
Fabos (uživatel)
9.11.2009, 19.40
Dostal jsem nabídku fungl novou Nokiu N97 za 100€, mám to vzít?
|
|
LeeRasS (uživatel)
10.11.2009, 17.37
Thend: to bych neřek, nokie bez operáku za 3 litry toho moc neuměj, ale SE za tři litry toho umí víc.
Dokonce sem u žádný nokie pod 3 litry nenašel nastavení jasu displeye, a potom z toho bolej voči když to svítí víc než SE na 100%. A prej Sony Ericssony maj asi nejlepší Virtual Machine jaký na mobilech je. Ale je pravda, že sony ericsson se v mobilech s operačním systémem zatím moc nepředved, proto sem na Raechel (te'd označení X10) zvědavej. |
|
|
Haluch (uživatel)
10.11.2009, 20.16
Kupuju si PDA, někdy teďkon během 2 týdnů by mělo přijít. Mám ho z Aukra, ale z toho chlápka od kterýho to kupuju vypadlo že to obědnává od jedný firmy z Hong Kongu, a už to je tak týden takže doufám že už brzy příjde...
Edit.: Příjde mi během 2 pracovních dnů... Myslíte si že kupuju dobře ? |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server