Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Kofoloví panáčci

Strana: 1 2 3

Aspire (uživatel) 10.6.2009, 22.07
    Tak nevim jestli znáte novou rkelamu na Kofolu. pokud ne tak zde:
    http://www.youtube.com/watch?v=wp1LrC_z27U

Asi se ptáte proč tohle zakládám, ale já se o stvoření takového panáčka snažim už skoro dva dny a ještě jsme nepřišel na správnou techniku.
    A taks e ptám vás...Poradíte prosím jak takového panáčka vytvořit...nějaký menší návod nebo nápady. Jsem rád za všechno. Zatim děkuji
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 10.6.2009, 22.49
    mě se moc nepačí, ale .. skoušej skoušej, nějak nato příjdeš :P
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 11.6.2009, 6.30
    To je lehký :-D Vezměš si kanočku od disco Convrzí A deš na to :-D
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 11.6.2009, 11.44
    Nejvíc reklama :D čorni babičce klubko vlny,rozpárej svetr :D nebo jak se prodávají takové ty kuličky z lýka bo co to je :D do toho bodni špejli,nebo možná silnější drát by byl lepší k tomu přivaž další (ruce, nohy) a obmotej to bavlnkou :) Akorát nechápu jak ten borec došel bez tkaničky domů.. :D
    J.u.r.a.m.r.a.z (uživatel) 11.6.2009, 16.21
    Blbost...3-(
    Aspire (uživatel) 11.6.2009, 17.43
    A ty jseš taky blbost...A navíc jsme se tě neptal na komentář jestli se ti to líbí nebo ne, ale chtěl jsem poradit tak tady nezakládej OT....

Tak dneska jsem se pokoušel o další pokus s drátkama a na nich bavlna a už to má podobný tvar jak z reklamy akorát jsme udělal větší hlavu a tělo jinak už je to ok....Tak zejtra zkusim znova když se to povede tak to nafotim a dám vám to sem :-)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 12.6.2009, 13.39
    K čemu ti to bude? K rozdávání lásky?
    Aspire (uživatel) 12.6.2009, 13.52
    To musí být vždy nějakej důvod když někdo chce něco dělat? Prostě to chci umět a tim to končí...
    RockFire (moderátor) 12.6.2009, 14.03
    Nebuď taková netykavka... Na jednu stranu chceš od komnity pomoc, ale na druhou stranu si pak jako ras...
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 12.6.2009, 14.14
    Aspire: Tak promiň, že se chci zeptat.
    Aspire (uživatel) 12.6.2009, 16.11
    Však on stim začal hend stim rozdáváním laský...Sry jestli to tak enmyslel,a le já myslel, že to myslel jako výsměch...Nevim jakej mám důvod to dělat, ale ty postavičky s emi líběj tak je chci umět dělat....
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 12.6.2009, 17.18
    Šak by byla prdel to rozdávat :D Jinak kucí jednou taky budet rozdávat lásku :D
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 12.6.2009, 20.54
    Nejlepší reklama :-[
    tomas.oxi (VIP) 12.6.2009, 21.18
    Na zaátku jsem viděl, že vzal větvičku toho tvaru (ruce, nohy, tělo) a obmotal tou tkaničkou tak taky zkus :-D..

Jinak Aspire...dost zajímat by tě mohlo toto: http://www.voodoo-panenky.cz/ ....kdysi jsem o tom četl v ábíčku...tak sem to našel znova :)

EIDT: návod na výrobu -
    http://www.licantropismus.estranky.cz/clanky/voodoo-panenka/voodoo-panenka
    hlavní fotka
    Miska007 (uživatel) 13.6.2009, 14.39
    Che che už mám svojehooo :D :P

Strana: 1 2 3

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server