Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    botky

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 8.6.2009, 21.33
    může mi někdo na netu v shopu najít tyhle botky? :(

http://www.skatebox.cz/inshop/panske/boty/dc-strana-5/big_picture.asp?img=dc_rob_dyrdek_wht_blk_pr.jpg&name=DC%20Rob%20Dyrdek%20(white/black/pr)
    Fabos (uživatel) 8.6.2009, 21.36
    http://panska-obuv.heureka.cz/dc-rob-dyrdek/ tady jsou v černé ..xD
    NeSToR (uživatel) 8.6.2009, 21.57
    já bych řekl že ty v černým sou Lepší 3-(
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 8.6.2009, 21.59
    nejsou xD ty sem našel taky XD
    Fabos (uživatel) 8.6.2009, 22.01
    V bílém a takové je asi nenajdeš :-P jedině takové a bílé :) http://www.coreshop.cz/xVP-boty_dc___rob_dyrdek___black_white
    NeSToR (uživatel) 8.6.2009, 22.18
    Fabos když jsem koukal na ty botky co si našel.. špatný nejsou..

ale vybral bych si v tom shopu stejně lepší a hezčí 3-( xD
    nemá obrázek
    pan Losos (zablokován) 8.6.2009, 22.45
    Asi tak... Taky bych si našel lepší, hezčí, nerozpadající se a hlavně přes pulku boty by nebyl pochybný nápis "DÝcÝ"... :evil:
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 9.6.2009, 14.11
    Já nechápu, proč mládež letí na věci, na kterých jsou třeba DC, Horsefeathers...., třeba na ježdění na skatu to jedobrý, ale jen tak pro chůzy si můžu koupi normální neznačkový a stojej polovinu, neříkám zase že bych kupoval u ::-P žlutejch spoluobčanů (nechci je pohoršit, ale jestly se teď nějakej asiat urazil, hurá do mě), ale třeba nějakej obchod s obuví, za 600 krásný botky.
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 9.6.2009, 15.33
    Leeras, problem je v tom, že (nechci nás s nestorem povišovat) sme bikeři,skejtáci,inlajnisti,... :P .. prostě se mi libi, nechci věci od činánů, nezakládal sem topic, aby sem psali lidi, že se jim nelibi, že to je od tý a tý značky, mě se libej, já vim od jaký značky sou a hotovo, jinak už mi je kámoš poslal, takže prosím o lock..:-[
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 9.6.2009, 15.36
    A značkové věci jsou kůůůl,in, Prostě je to mooda..

Já bych si značkového nikdy nic nekoupil :-D;-)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 9.6.2009, 15.42
    Tak jestly na sport tak OKey, ale prostě mně vaděj lidi, co musej mít všechno značkový a by byli za borce, jako na sport to jo, ale jen tak na chození na půl roku kupavat boty za litr a půl.
    J.u.r.a.m.r.a.z (uživatel) 9.6.2009, 15.54
    Já si hadry a boty kupuju tady :-)
    metal-shop
    666
    nemá obrázek
    pan Losos (zablokován) 9.6.2009, 16.09
    Skejťácké botky na sport? xD

To je na sport nepoužitelné... Neříkám že se mi skejt boty hnusí to ne, sám jedny mám. Ale prostě nemám rád značky DC a HF...
    Aspire (uživatel) 9.6.2009, 16.14

LeeRasS napsal/a: Tak jestly na sport tak OKey, ale prostě mně vaděj lidi, co musej mít všechno značkový a by byli za borce, jako na sport to jo, ale jen tak na chození na půl roku kupavat boty za litr a půl.

Co ej an tom, že rádi chodíme v sekjtových hadrech?Když se mi to líbí tak proč ne...U některých lidí to patří třeba k jejich image...Jako třeba u mě...Tríčka HF a Nugget, jeany kenvelo a Funstorm a boty Vans a DC...

Jako tobě se třeba líbej boty za 600...Tak mně se líbej za 2000...když si an to našetřim tak nevidim důvod proč si něco nekoupit co chci...
    hlavní fotka
    Saly (uživatel) 9.6.2009, 17.59
    Všechno je to komerce jako prase..

Aspire: Moje řeč. Akorát já si na to nešetřim pač jsem rozmazlenej zmr*

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server