Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Pixel Shader

NaR[k]OtEk (uživatel) 31.5.2009, 11.32
    Čus hodte mi sem někdo odkaz na ten pixel shader dík
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 31.5.2009, 13.13
    No kdyby to bylo tak jednoduchý :D je to vykreslování takže záleží na grafice ne na nějakym programu, jedinej zpusob jak ho získat je koupit si lepší grafiku ;-)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 31.5.2009, 13.30
    Ale ani stím koupě to nebude tak jednoduchý, protože on má určo ňákou základku na kterou už nic nekoupí, jinak by se na shadery asi neptal kdyby mněl aspoň průmněrnej komp.
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 31.5.2009, 13.34
    On má dobrej komp... ;-) jen neví co to je pixel shader, žejo míííŠoOo xD

// teda jestli si nestor.. 3-(

hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 31.5.2009, 14.48
    Jste všichni mimo. :)
    Pixel Shader je engine přímo integrovaný na grafické kartě, na motherboardu teď ani tak nezáleží. Nedá se to stáhnout, používají to hry na vykreslování grafiky, jako např. stínování, práce se světlem aj.
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 31.5.2009, 18.22
    LeeRasS to asi myslel tak že mu novou grafiku základovka ani nerozjede, a přesně tak je to i u mě :D
    †°°Kozel°°† (uživatel) 3.6.2009, 17.32
    Ten bych chtěl... Neznáte jiný program na grafiku? (kdormě; Malování, Photo filtre)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 4.6.2009, 7.56
    Bože, to si nemůžete stáhnout, Pixel Shader je technologie. :lol:
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 4.6.2009, 13.00
    Kdyby šlo to všechno nějak stáhnout, tak si stáhnu patch co zvýší kapacitu u western digitálů o polovinu, zvýší otáčky, potom si stáhnu core7, blu-ray mechanika se dá udělat jednoduchym mod firmwarem z dvd/cd-rw mechaniky. škoda, ale dobrá fantazie.:-D
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 5.6.2009, 14.41
    LeeRasS: náhodou v době Atari se spekulovalo o podobné věci ;-) Resp. koupil by sis nejlepší grafiku s minimálním firmware a pak by sis koupil disketu, nahrál a jel by si na nejlepší :D
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 5.6.2009, 14.53
    LUGI: V jistém slova smyslu to je jak říkáš i u hloupích telefonů, třeba můj k850i mněl při koupi Firmware nějakej stěh prvních, a když sem si do mobilu stáhnul gta4 mobile, tak se to hodně sekalo, teď mám verzi R1FA035, kterou sem tam dával před 2 tejdnama (je to dubnovská verze), gta se mi už neseká, a dokonce už i mobil umí otevřít textové soubory udělané ve wordpadu na kompu.:-)
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 28.6.2009, 22.34
    LeeRasS: To je jenom věc softwaru, ale výkonnější procesor nebo větší paměť si s novým firmwarem nestáhneš... Jediná možnost je sehnat si paměťový čip, vzít pájku a doufat, že se to povede :D.

Lugi: Takovej koncept by neuspěl marketingově. Proč by se pak prodávaly grafický karty s už předinstalovaným výkonným firmwarem za vyšší cenu, když by je nikdo nekupoval? Navíc nikdo ti určitě nenabídne výkonnou grafiku (byť s minimálním firmwarem) za cenu menší, než je výrobní + marže výrobce + marže distributorů.
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 28.6.2009, 22.41
    Neo: Samozřejmě o tom vim, vždy by se našel někdo kdo by to dokázal obejít :D. Ale jak sem psal výše v době Atari (nebo podobné konzole) se o tom nějak uvažovalo, mám pocit že to bylo v nějakym Levelu, kdybych nebyl línej tak bych to vyzkoušel najít :D
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 29.6.2009, 8.36
    Lepší a možná proveditelný by bylo, že GPU by na grafice bylo vyndávací jako procesor na mb, to by sis koupil třeba grafiku středně výkonou, pak bys už nebyl s výkonem spokojenej tak by sis koupil jen nový GPU do tý karty a stála by tě třeba třetinu tý karty, ke každý sérii karet třeba 5 různě výkonnejch GPU.

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server