Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Zelda

Strana: 1 2 3

Aspire (uživatel) 9.6.2009, 16.14
    Stejně je to kravina :-D
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 9.6.2009, 17.27

†°°Kozel°°† napsal/a:

Pajah napsal/a: V tom případě to nemá budoucnost, v GM prostě NEJDE udělat MMORPG hra...

Ale jde... Vejde se, tam 255 lidí... Je tto tak nastaveno..

Spíš takhle v GM nejde udělat kvalitní a hratelnou MMORPG
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 9.6.2009, 19.11
    Ono pokud vím, nejde udělat hra na kterou se připojí víc jak 10 lidi.. (ces GM)
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 9.6.2009, 21.31
    Palanda: Já mám za to že to jde, myslim že to jde nějak tak že se vytváří vlákna jako asi takhle 1. vlákno 16 hráčů 2. vlákno 16 hráču a tak dál až do 256. Někde sem to tak četl ale nejsem si tim jistej :D
    †°°Kozel°°† (uživatel) 10.6.2009, 21.14

Lugi napsal/a: Palanda: Já mám za to že to jde, myslim že to jde nějak tak že se vytváří vlákna jako asi takhle 1. vlákno 16 hráčů 2. vlákno 16 hráču a tak dál až do 256. Někde sem to tak četl ale nejsem si tim jistej :D

Přesně..
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 11.6.2009, 21.40
    Jo, vlákna... A když GM neumí multi-threading, tak kde ty vlákna vezme? :-*

Mě prostě pořád udivuje, že se někdo snaží dělat online hru v GM. Stejně to dopadne totožně jako u všech malých dětí, který měly sen si v GM udělat onlinovku. Jestli chcete onlinovku, naučte se C++, C#, OpenGL (či ten „slavný“ DirectX), naučte se v C# pracovat s vlákny, a můžete dělat onlinovku, ale s GM, ne, to fakt ne. :)
    Markís (moderátor) 11.6.2009, 22.40
    OpenGL? Pokud vím, je to renderer, ne nějaký programovací jazyk.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 11.6.2009, 22.50
    OpenGL je knihovna. :) Třeba všechny Counter-Strike mají grafiku dělanou přes OpenGL knihovny. :)
    †°°Kozel°°† (uživatel) 14.6.2009, 13.19
    Neveřím tomu...
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 14.6.2009, 13.44
    uvidíme ;-)

Strana: 1 2 3

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server