Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Sony ericsson– radio

nemá obrázek
    JiRkA (uživatel) 15.5.2009, 20.10
    čč
    kdyz chci na svem mobilu poslouchat radio (mam sony ) tak musim zapojit sluchatka/repraky aby mi jelo, ale kdyz zapojim sluchatka tak mi jede radio ale stejnak to muzu v nastaveni radia nastavit, aby to hralo do repraku mobilu, ale kdyz vypojim sluchatka tak se vypne radio >>>proc?
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 15.5.2009, 20.16
    Sluchátka ti fungujou jako anténa ;-)
    nemá obrázek
    JiRkA (uživatel) 17.5.2009, 17.57
    Chi Chi... zni to jako vtip
    hlavní fotka
    pixEe (uživatel) 17.5.2009, 19.38
    Zní to tak, ale je to tak :P.
    RockFire (moderátor) 17.5.2009, 21.09
    Zkus číst manuál u mobilu, někdy tam jsou zajímavé věci...3-(
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 17.5.2009, 21.59
    Stačí si přečíst hlášku přímo v mobilu, tam to je napsaný taky :).
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 18.5.2009, 14.57
    Víš sluchátka jako anténa bejt musí, protože kdyby anténa byla v mobilu, tak by musela bejt hodně malá, tudíž bys neměl skoro žádnej signál, třeba auta maj taky velký antény, protože stim pořád jezdíš a s mobilem taky pořád hejbeš, ale jestlý chceš, kup si konektor na sonáče a kabel, na netu si najdi schéma a místo sluchátek máš jenom jeden drát.
    Ale u antény na hovory bejt malá může, protože je to digitální, tudíž menší náchylnost na odstínění.
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 19.5.2009, 13.30
    LeeRasS: Inteligent promluvil. Odkdy jsou hovory na frekvencích 850 - 1900 MHz digitální, proboha? Když tomu nerozumíš, radši nic neříkej. Digitální jsou maximálně videohovory, které u nás stejně pořádně nefungují, je potřeba síť třetí generace.
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 19.5.2009, 14.14
    Ale mně funguje 3G teda alespoň tady.:-|
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 19.5.2009, 14.34
    To s tím nemá nic společného, běžné hovory jsou klasický analog na bázi vysílání na určité frekvenci.
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 19.5.2009, 15.29
    Tak sory za moji neznalost:-[, ale já někde čet že to digitální je.:-|
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 20.5.2009, 20.54
    No nic, otázka původního příspěvku byla vyřešena.

Obrázek

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server