Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Chmatákov Online

Strana: 1 2

HANzPK (uživatel) 27.5.2009, 20.00
    ne ale ono to fakt jde u npc_4(ve slozkach) nastavis vzhled na 3 a mas mamuta..(server mi poslal jakysi kevco..)
    J.u.r.a.m.r.a.z (uživatel) 28.5.2009, 17.35
    A pochybuju, že je to pravý Nestor...3-(
    nemá obrázek
    zidbure (uživatel) 28.5.2009, 18.55
    Kdy pujde forúm ?:D
    nemá obrázek
    khark (uživatel) 28.5.2009, 21.31
    nikdy
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 29.5.2009, 12.16
    To, že vypínaj fórum kvůli nějakým děckám, že mluví sprostě je ta největší trapárna a důkaz toho, že se o to starají jen neschopní idioti, kteří si to neumí uhlídat...
    HANzPK (uživatel) 29.5.2009, 12.36
    docela bych ho i potřeboval.ale není tak smůla..:(
    nemá obrázek
    Niker (uživatel) 30.5.2009, 17.57
    caw jen se chci zeptatz kde stahnu cho2
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 30.5.2009, 19.34
    Omg asi neumíš číst co kemo? :D
    Markís (moderátor) 31.5.2009, 6.59

Novinka napsal/a: Protože někteří očividně nechápou, co je to test, bude CH2 nyní jen pro vybrané hráče.

Blbče. 3-(
    Narayen (uživatel) 31.5.2009, 13.44

CiBy napsal/a: MaMuT a DRaK z Old
    Mamut ze staré? Leader chobůtků?

Imo vůbec nevíš. To fórum neni tak vymakaný a módi nemaj takový práva aby mohli všechno udržet.

+ jak už sám víš, sou tam děcka, kterým i když dáš ban ip, tak tam budou chodit přes anonymizer.

A hlavně vy jako hráči nemáte žádnou úctu vůči modům. Modi se pro Vás snažej makat, a vy je pak akorát buzerujete.
    Ale souhlasim, že už je to celkem dlouho, na vypnutí fóra. Kdyby Miky dal modům možnost blokovat účty, je tam podle mě větší klid.
    hlavní fotka
    Palanda (uživatel) 31.5.2009, 14.55

Bukva napsal/a: a vy je pak akorát buzerujete.

Jo dobrej vtim, ten se ti povedl ;-) .. ty dneska válíš ..

nemyslel si to naopak.. ? 3-(
    hlavní fotka
    CiBy (zablokován) 31.5.2009, 18.28
    Naray, jsi byl opilý, když si citoval ten post, ne? :lol: Podle mě je trapné vypínat fórum kvůli někomu, kdo tam nadává sprostě. To je jak kdyby vypli youtube, protože tam dali video, které porušovalo pravidla...
    nemá obrázek
    Think (uživatel) 15.3.2010, 17.00
    Pojďte na náš nový server http://www.chmatakov-dozrekt.estranky.cz/ je to BEZ HAMACHI, skilly jsou jak kdy, někdy 1:10, někdy 1:5 a jsou tam hodně questy i přišery z old! za rybu je 16 chk, podle toho jaká a všechny ceny jsou minimálně 2x menší jediné mínus je verze :(( ale nějak z tama najednou vymizeli lidi byla doba kdy jich tam bylo průměrně online 15 :( a máte i fórum k tomuto serveru a dnes bude ve 20:00 velká soutěž na podiu tak přijďte se tam podívat! GM jsem já Think AnĐy (roumí) X stres (lamka z jabka co je tam jen kvůli tomu že mi dala příkaz na ostrovy :() a jeden neaktivní asi můj bratranec Dawe_02 se kterým server máme, jo ještě jsem zapomněl limit munice many šípů je nastaven na 10000
    hlavní fotka
    dj barta (uživatel) 24.3.2010, 16.37
    Další nelegál3-(puke
    Markís (moderátor) 9.6.2010, 14.31
    Čekáme a slintáme na Chportál o.O

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server