Strana: 1 2
Chcete Eura?
Celkem 23 hlasů |
|
|
|
RockFire (moderátor)
13.5.2009, 22.13
Jaký je váš názor? Můj je takový, že je sice zajímavá myšlenka "platit všude stejnýma penězma", ale z ryze pragmatického pohledu je nám každému jasné, že např. Angličané se libry nikdy nevzdají, protože libra už je světový pojem. Podle mě by se Česká koruna zachovat, poněvadž tímto krokem plánovaný na rok 2012 by jsme se teoreticky začali vracet do doby habsburské nadvlády a národního obrození, kde docházelo k zdepopularizování naší minulosti, našeho jazyka a v tomto případě naší měny.
|
|
Palanda (uživatel)
13.5.2009, 22.27
Mě teda bude víc sedet koruna, ale imho jeto o zvyk..
|
|
|
Fabos (uživatel)
14.5.2009, 12.32
Chtel bych $ .. Zajimava a pekna mena .. Jinak mi je docela jedno cim budu platit |
|
FeRDa (uživatel)
14.5.2009, 14.13
Korunyy z Pálou sme podelávaly nemně či co to byloo.. D:
|
|
durda72 (uživatel)
14.5.2009, 14.40
Určite Euro |
|
Pajah (administrátor)
14.5.2009, 15.23
Jednoznačně korunu. Jeden z mála problémů bude, že lidi si jen tak na Euro nezvyknou. Další věc je, že jakmile budeme mít Euro a EU nedejbože padne, my padneme s ní. Nějaký politik řekl, že koruna nás chrání, a to je pravda.
|
|
|
Markís (moderátor)
14.5.2009, 16.06
Korunu. Na co Euro?
|
|
LeeRasS (uživatel)
14.5.2009, 17.40
Korunu, s eurama to je blbý, protože nejmenší bankovka je 10 euro, tím pádem budeme mít hodně drobáků a já nosim peněženku v kapse, tak by to bylo těžký a tlačilo by mně to.A navíc, koruna je fenomén, takže až příde nějaký cizinec, nevizná se, tudíž mu můžete prodat něco dráž. |
|
Thend (uživatel)
16.5.2009, 2.01
Nejmenší bankovka je 5 €...je to o zvyku,a pochybuju,že se česká koruna nějak dlouho udrží. |
|
Pajah (administrátor)
16.5.2009, 9.36
Thend: Určitě déle než slovenská, že? |
|
Thend (uživatel)
16.5.2009, 9.42
Pajah: |
|
|
Narayen (uživatel)
16.5.2009, 11.07
Jednoznačně koruna..
"Slovenští romové utratili stejně rychle 100 euro jako 100SK" Prostě, nezvykl bych si nato. Jednou jsem byl ve Španělsku, a ty peníze jsem tak rychle utratil. A když si vemu, kolik sem jich ssebou měl......... |
|
Neo (administrátor)
16.5.2009, 12.26
Z čistě praktického hlediska chci koruny - mince i bankovky jsou "seřazené" podle velikosti - 1Kč mince je nejmenší, 50Kč je největší... Stejně tak u bankovek. Přispívá to lepší orientaci Jinak je mi to jedno, na jiné poměry v Euru si zvyknete, chce to jen čas (ty začátky jsou těžký, to jo). Narayen: Zase třeba ve Španělsku máš jinou cenovou hladinu... Kdybys měl všechno přepočítávat na koruny, tak si nekoupíš nic. |
|
LeeRasS (uživatel)
16.5.2009, 15.13
Víc než euro bych bral australský dolary, protože jsou prej z plastu v kterym je něco vypálenýho laserem, neroztrhnou se, nerozmočej a okopírovat to jen takovou kpírkou nejde.
|
|
Saly (uživatel)
16.5.2009, 15.35
Chci i ne podle toho z jakýho hlediska..
Pokud s Ekonomického tak určitě ne.. A s toho jiného určitě ano.. Závěr nechci Euro |
Strana: 1 2
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server