Strana: 1 2
|
|
pan Losos (zablokován)
8.5.2009, 19.04
CS 1.6 zdaleka není o grafice... I když, řekl bych že má hezčí grafiku jak CS:S |
|
|
JiRkA (uživatel)
8.5.2009, 19.46
Jireky: nebo s chmatem, vetsine lidi co znam se vic libi PXA nez vetor, VSEM (teda drtive vetsine) se libila vic OLD nez test
|
|
|
HANzPK (uživatel)
12.5.2009, 21.11
Counter strike-
vyborná chytlavá hra... kámoš má dva servery a já sem v celkem obstojnym klanu,hraju téměř denně.. Nej mody sou GG a Hns a taky dethrun ale nejvíc asi ten gungame server..od soe.. Cize byste chtěly ip dodám.. |
|
|
FeKKa (uživatel)
13.5.2009, 12.37
Jelikož sem na CSko poměrně dlouho denně, tak mi ho táta odinstaloval a sebral CDčko ale je to kchůl hra takže kdo ji nehraje ať ji stáhne ! |
|
|
Mr.Pepe (uživatel)
14.8.2009, 15.42
Cs 1,6 je pro nooby ma to špatnou grafiku a v dustech a v jinych mapach vim jak se dostat nad mapu což se o Cs S říct neda ma o 99% lepší grafiku to se da poznat už když střílíte mam v csku dobrej klan jestli si chcete dat tg neo cw napište dostanete na prdel //: Jireky: PRAVIDLA. |
|
|
Lososejk (uživatel)
14.8.2009, 17.08
Jo, tak já proti vám všem ok? (nu, co no? ...ale CS 1.6 a podám si vás základkou |
|
|
tomas.oxi (VIP)
14.8.2009, 17.39
Losos: Ale to je úplně normální vyndat si základkou |
Strana: 1 2
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server