Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    CS 1.6

Strana: 1 2

nemá obrázek
    pan Losos (zablokován) 8.5.2009, 19.04
    CS 1.6 zdaleka není o grafice... I když, řekl bych že má hezčí grafiku jak CS:S :-P
    nemá obrázek
    JiRkA (uživatel) 8.5.2009, 19.46
    Jireky: nebo s chmatem, vetsine lidi co znam se vic libi PXA nez vetor, VSEM (teda drtive vetsine) se libila vic OLD nez test
    HANzPK (uživatel) 12.5.2009, 21.11
    Counter strike-
    vyborná chytlavá hra...
    kámoš má dva servery a já sem v celkem obstojnym klanu,hraju téměř denně..
    Nej mody sou GG a Hns a taky dethrun ale nejvíc asi ten gungame server..od soe..
    Cize byste chtěly ip dodám..:-)
    nemá obrázek
    FeKKa (uživatel) 13.5.2009, 12.37
    Jelikož sem na CSko poměrně dlouho denně, tak mi ho táta odinstaloval a sebral CDčko :( A NS hrát nechci...

ale je to kchůl hra takže kdo ji nehraje ať ji stáhne !
    nemá obrázek
    Mr.Pepe (uživatel) 14.8.2009, 15.42
    Cs 1,6 je pro nooby ma to špatnou grafiku a v dustech a v jinych mapach vim jak se dostat nad mapu což se o Cs S říct neda ma o 99% lepší grafiku to se da poznat už když střílíte mam v csku dobrej klan jestli si chcete dat tg neo cw napište dostanete na prdel :-D

//: Jireky: PRAVIDLA. 3-(
    nemá obrázek
    Lososejk (uživatel) 14.8.2009, 17.08
    Jo, tak já proti vám všem ok? (nu, co no? xD)

...ale CS 1.6 a podám si vás základkou :-)
    tomas.oxi (VIP) 14.8.2009, 17.39
    Losos: Ale to je úplně normální vyndat si základkou :)..kdybys viděl nějaký můvka tak dá pistolkou ace jen hlavy :)..klasika v CSku..

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server