|
|
FeKKa (uživatel)
14.4.2009, 19.39
Takže jak už někdo ví, tak se tu dost spamuje.Mám ..stížnost + návrh Navrhuji aby se dalo odesílání zpráv tak min po 2 vteřinách, zamezilo by se tak trochu spamu jinak : 19:35 *Remda je nejlepší!* takhle asi 100x za minutu až do 19:38 Pak ještě psal "FeKkaLie" ale to jen párkrát |
|
Thend (uživatel)
14.4.2009, 19.57
Nesouhlasím s tvojím návrhem ikdyž,co jsou to jen ty dvě sekundy,Pajah dělá nový systém v kterém bude neomezná možnost stálých správců v jedné místnosti
|
|
Miska007 (uživatel)
14.4.2009, 19.59
Jasně nakonec budem všichni |
|
|
W.A.R.S.O.N. (uživatel)
14.4.2009, 20.41
spamu patří ke každému fóru
moderátoři když sem napíšu slovo spam počítá se to jako spam? |
|
|
RockFire (moderátor)
14.4.2009, 21.13
Jedno slovo se obecně používá jako spam a posthunting, o význam slova přímo nejde.
|
|
Palanda (uživatel)
15.4.2009, 0.04
si spal v knihovně? |
|
|
RemorseleSS (uživatel)
15.4.2009, 7.19
A já navrhuju, aby se u uživatele v seznamu otevřela nabídka (po kliknutí) a tam byl Profil, Šeptat atd... a pro správce by tam byl kick. Protože než se opíše nějakej nick tak je celej chat zatapetovanej. Pro adminy by tam byl ještě i BAN. |
|
|
Markís (moderátor)
15.4.2009, 11.10
Ano, spam patří k oots fóru. Nic proti, ale tamto už není fórum ale koutek pro vyspamování. Tady se to přeci jen bude regulovat. K tématu: Správců je málo a nejsou aktivní, někdy tam není ani dočasný správce. Lidé si tam dělají holubník. Asi by správci měli být ti, kteří jsou aktivní a důvěryhodní. |
|
|
W.A.R.S.O.N. (uživatel)
15.4.2009, 15.25
říkal jsem každé fórum oots je jen jediné kde tě zabanovali
jinak máš pravdu je tam bordel ale to jen proto že nemá cenu vkládat na takové stránky plnohodnotné příspěvky, jde spíše o vzkazník pro administrátory nebo pro přátele stranky oots.cz nikdo se nesnaží tam nic regulovat právě kvůli tomu aby tam nikdo kdo nerozumí nelezl //: Jireky: Já vím, na oots je jediné fórum, kde mě zabanovali za nic pro připomenutí si své "neomezené" moci. Ale toto není oots fórum, takže ... Stop spam a OT |
|
|
CriS (zablokován)
15.4.2009, 16.32
//: Jireky: +1% - Poslední kapka. |
|
|
W.A.R.S.O.N. (uživatel)
15.4.2009, 16.40
//: Jireky: Já vím, na oots je jediné fórum, kde mě zabanovali za nic pro připomenutí si své "neomezené" moci. Ale toto není oots fórum, takže ... Stop spam a OT takovej v*l myyysha nejni leda že by se zas stilgar zhulil... //: Jireky: Já vím své ... Stop OT |
Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.
© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor
Chmatákov online |
Změřit.net |
Přesný čas |
Stop IE |
Michael Jackson Shop |
Výměna odkazů |
PSH sound - ozvučení & osvětlení |
Pittsburgh Penguins |
Sběratelské edice |
RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server