Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Hacking

Strana: 1 2

tomas.oxi (VIP) 13.4.2009, 18.35
    Hackujete někdo? Já jen dmnty z naší třídy...udělám třeba fake mail nebo formulář s logem seznamu kde je napsáno, že se můžou přihlásit na mail a když tam napíšou udaje odešle se mi to na e-mail a jim to napíše, že teď to nejde, že je např. přetíženej server :)..zatim jsem ukořistil 5 funkčních hesel :)..
    Markís (moderátor) 13.4.2009, 18.40
    Archeolog hackuje! :lol: :-O
    http://www.youtube.com/watch?v=Oqz5VnOFHAE
    tomas.oxi (VIP) 13.4.2009, 18.53
    To sem viděl..je to lamák, kterej nic neumí...
    hlavní fotka
    durda72 (uživatel) 13.4.2009, 18.58
    Ne,nehackuju ?..Ani to nechcu vědět jak se to dělá je to ubožactví :P
    nemá obrázek
    pan Losos (zablokován) 13.4.2009, 18.58
    Takový hack přes mail je hodně primitivní... Jednou jsem tak zjistil heslo mamě na mail xD
    Aspire (uživatel) 13.4.2009, 18.59
    Um.... Tome jak se to dělá? Existuje návod?
    Markís (moderátor) 13.4.2009, 19.01
    Mimochodem, to, co uvádíš nahoře, není hacking, ale prachprostý dementní podvod. (Nic osobního)
    tomas.oxi (VIP) 13.4.2009, 19.02
    Aspire: /w ICQ a pošllu ti to jen to nahraješ na FTP..fakt primitivní..prostě formulář..
    RemorseleSS (uživatel) 13.4.2009, 19.49

Jireky napsal/a: Mimochodem, to, co uvádíš nahoře, není hacking, ale prachprostý dementní podvod. (Nic osobního)

Je to druh hackingu... říká se tomu BRUTUS.
    tomas.oxi (VIP) 13.4.2009, 19.55
    Formulář je brutus?:-DxD
    hlavní fotka
    Neo (administrátor) 13.4.2009, 19.57
    Brutus je možná tak to, co máš ty v avataru... Brutus je něco trochu jinýho :).
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 13.4.2009, 22.50
    Neo: Brutus znamená v mobilech nasilné proniknutí do systému mobilu může to trvat několik hodin až několik dní.Nedoporučuje se používat.:-)
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 14.4.2009, 15.29
    Já sem jen hacker teoretik, jediný co používám je sociální hacking a stim je docela sranda :-D

Thend napsal/a: Neo: Brutus znamená v mobilech nasilné proniknutí do systému mobilu může to trvat několik hodin až několik dní.Nedoporučuje se používat.:-)

Tak to jsi trožku vedle "Brutus" je starej software na hacking mailu atd a tato aplikace využívá world listy které obsahujou seznam nejpoužívanějších hesel. Najdou se i world listy které obsahují desetitisíce hesel :-)

To co nejspíš myslíš je Brute force attack (útok hrubou silou). Toto se používá k rozlousknutí šifry bez znalosti klíče. Tento útok znám jen na PC o tom že touto technikou jde hackou mobil jsem neslyšel.
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 14.4.2009, 16.11

Lugi napsal/a: Já sem jen hacker teoretik, jediný co používám je sociální hacking a stim je docela sranda :-D

Thend napsal/a: Neo: Brutus znamená v mobilech nasilné proniknutí do systému mobilu může to trvat několik hodin až několik dní.Nedoporučuje se používat.:-)

Tak to jsi trožku vedle "Brutus" je starej software na hacking mailu atd a tato aplikace využívá world listy které obsahujou seznam nejpoužívanějších hesel. Najdou se i world listy které obsahují desetitisíce hesel :-)

To co nejspíš myslíš je Brute force attack (útok hrubou silou). Toto se používá k rozlousknutí šifry bez znalosti klíče. Tento útok znám jen na PC o tom že touto technikou jde hackou mobil jsem neslyšel.

Vlastně jo,měl sem namysli BruteForce a co to vlastně je?

Zastaralý způsob nahrávání souborů do mobilu. Doporučuji nepoužívat. Způsob nahrání souborů do telefonu. Kdysi to byl jediný možný způsob nahraní nějakých souborů do db2020 telefonu a i to jen pro CID49. Dnes se již na nahrání souborů nepoužíva, omnoho efektivnější je Far Manager a nebo XS++. Princip spočívá v násilném vniknutí. Pracuje na DB 2020 CID49. Může to trvat od pár minut až po několik dní.
    nemá obrázek
    Lugi (uživatel) 14.4.2009, 16.42
    Thend: o tom slyšim poprví ale princip je jedno a to samý, neměl by si o tom nějakej článek nebo prostě něco kde je to napsaný kompletně?

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server