Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Parkour

Strana: 1 2

hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 13.48
    Věnuje/ val se někdo tomuto super sportu adrenalinovému?:P
    Já jo, a uvažuji, že byhc zase začal, akorát nwm no:-)
    Jaké triky jste uměli atd.. něco povykládejte popřípadě nějaké rady můžu dát pkud budu vědět. xD Můj nejoblíbenější přeskok je Monkey a nejvíc jsme ho dla do skoku přes 1metr a něco vysokou tyč co vím:-D

Měli sme i dva vide a jedno bylo i na netu, ale i celkem dobré komentáře, ale kámoš ho smazal:-(
    Aspire (uživatel) 1.1.2009, 13.53
    Začínám, ale ještě to nemastim, ale snad to začnu :-D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 13.55
    Já nwm já právě uvažuji, že ybhc začal, protože parkour + heeling dohromady by se mohl = dobré zábavě. :-D Taky by se to mohlo = pěknému zabijáctví, nebo dobrovolné sebevraždě. :-D
    Aspire (uživatel) 1.1.2009, 14.06
    to já nějak ukloouzl ze střechy a nasrazil sjem do okna a okno bum a sklo dole :-D
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 14.09
    Njn, to musíč začínat jinak musíš první skákat malé výšky, a zábradlí atd..Jo já vím je sice lehké skákat i s garáží atd.., ale když třeba furt sedíš jen u PC a nemáš žádný pohyb, tak si na to musí tvé svalstvo atd.. zvyknout. :-)
    Aspire (uživatel) 1.1.2009, 14.12
    to je zvyklé neboj -> 4x týdně trénink fotbalu, 2x týdně trénink florbalu a 1x tydně zápas fotbalu a 1x týdně zápas florbalu :-P
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 14.20
    Tak to je pak ok. :-)
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 1.1.2009, 14.44
    Dělal sem to asi půlroku s kámoši ze Slovenska,ale už jsem přestal...jednoduše mám vášeň ve fotbalu.Kámoš mi nabídl že v roku 2009 budou prý chodit skákat do haly,tak půjdu s nima.
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 14.45
    Wow skákat do haly, ot bhc bral . :-O
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 1.1.2009, 14.48
    Šak jo,prý budou mít u žíněnky,tak jsem zvědavý a celkem se i těším,budeme tam chodit skákat každý týden tak sem rád.
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 1.1.2009, 14.49
    Thend kdo by nebyl já byhc mohl sice zařídit tělocvičnu velkou nebo malou, ale komu by se chtělo za jendu návštěvu a 1hodinku jenom patit 100-200 kč sice jó da se i složit, ale tak za tu hodinu nic moc nezvládneš připravíš věci zaskáčeš si 10min? a pak úklid. :-(
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 1.1.2009, 14.53
    Já kdybych si měl objednat halu tak tam hraju fotbal,ale tohle máme zadarmo tak si zaskáču.:-)
    tomas.oxi (VIP) 2.1.2009, 0.08
    Parkour nedělám..při tom bych se zabil :)
    hlavní fotka
    Thend (uživatel) 2.1.2009, 14.13
    tomas.oxi: Když trénuješ tak ani ne,jen potřebuješ být ohybný.;-)
    Markís (moderátor) 2.1.2009, 14.18
    Tak to já nejsem na sto procent.
    Ale líbí se mi, jak lítají sem a tam a přeskakují překážky ...

Strana: 1 2

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server