Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Přejmenování fotek

tomas.oxi (VIP) 27.3.2009, 21.48
    Sháním nějaký program, který dokáže přejmenovat hromadně fotky...například když je 1000 fotek tak aby místo P3270017 bylo 1 a místo P3270018 2 atd atd...

Moc jsem toho nevygooglil tak se obracím sem :-D
    D!ereS (uživatel) 28.3.2009, 11.47
    Já toho zas našel mraky ;-) >>>

Jinak to jde taky udělat přímo ve windows přes průzkumníka....
    tomas.oxi (VIP) 28.3.2009, 13.22
    Ou thx :)..dost se mi to hodí na weby :)..protože tam psát nějaký 10ti místný názvy se mi fakt nechce...:-)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 28.3.2009, 15.01
    Pak je ještě výhoda, pokud ty obrázky chceš rovnou i datově zmenšit, použít třeba IrFan View, ten ti obrázky zmenší datově a rovnou ti je může i přejmenovat. :)
    tomas.oxi (VIP) 28.3.2009, 15.03
    Na zmenšení velikosti používám PhotoResizer :)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 28.3.2009, 15.04
    Já nemyslím rozměrovou velikost, ale datovou velikost, laicky řečeno zmenšení KB/MB :))
    tomas.oxi (VIP) 28.3.2009, 15.05
    Pajah:Já to také tak myslím :)..i když tu fotku trochu zmenší no..ale o trošku :)
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 28.3.2009, 15.06
    No, zmenší, protože ze zmenší i rozměry, ale IrFan View přímo zmenšuje data, čili si nastavíš, jak chceš snížit kvalitu a on to zkomprimuje popř. i přejmenuje. :)

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice | RoklinkaProduction – Český Minecraft PvP server