Komunita.eu

Uživatelská sekce Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

• ÚvodÚvod
  • ProfilyProfily
  • SkupinySkupiny
  • ChatyChaty
  • DiskuseDiskuse
  • BlogyBlogy
  • Diskuse
    Poslední film, který jste viděli

Strana: 1 2 3 4 5 6

hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 18.6.2010, 20.46
    Já právě viděl Kick-Ass, ze začátku docela slabý ale pak se to rozjede, doporučuju.
    A v Pátek, když všichni včas odevzdáme učebnice, tak celá třída pojede na Toy Story 3.:-P
    hlavní fotka
    Pajah (administrátor) 18.6.2010, 22.25
    Přidávám se k doporučení Kick-Ass - originální film. :)
    Markís (moderátor) 19.6.2010, 11.10
    Jo? Přemýšlím, že bych si ho stáhnul. 8-)
    hlavní fotka
    Fore (uživatel) 22.6.2010, 18.05
    IP(Yip) man 2- včera. Parádní film, nejlepší čínská "bojovačka". Ale stejně jsem toho názoru, že jednička je lepší. :D Doporučuju stáhnout :)
    hlavní fotka
    LeeRasS (uživatel) 22.6.2010, 19.51
    Dneska sme se vlastně místo občanky dívali ve škole na Requiem pro panenku, já to viděl už po třetí a zase sem měl mrazení v zádech, sice ve skutečnosti ta událost byla trochu jiná, ale i přesto docela děsivý, co si ten Eva (dnes René) musel prožít.
    Eva Holubová jako vždy, když ji vidím v tom filmu, stačí ten výraz a brr.:-O
    hlavní fotka
    Mikey (globální správce chatu) 24.6.2010, 14.28
    Lady XXL a bylo to včera - dnes :D :P
    Markís (moderátor) 25.6.2010, 20.21
    AnDíku, ještě k tomu Twilight ...

Obrázek
    nemá obrázek
    NattyPa (zablokován) 27.5.2011, 8.47
    Naposledy jsem si koupila na popronu ve výprodeji 3 dvd filmy - Letuška 1. třídy, Erasmus 2 a Divoký kočky :lol:

Strana: 1 2 3 4 5 6

Příspěvky smí psát pouze registrovaní uživatelé.

© 2009 – 2011 Komunita.eu. Všechna práva vyhrazena. Kontakt | Nápověda | Podmínky | Reklama | Sponzor

Chmatákov online | Změřit.net | Přesný čas | Stop IE | Michael Jackson Shop | Výměna odkazů | PSH sound - ozvučení & osvětlení | Pittsburgh Penguins | Sběratelské edice